Miten saan E-, D-tai A-kilpailuluvan?

D-KILPAILULUPA NAURASSA

Kaikki NaUran luvat ostetaan suoraan verkosta.

Ohje ja linkki mistä lupa ostetaan löytyy täältä

NaUra edellyttää sääntökoulutuksissa käymistä vaikka luvat voikin ostaa suoraan verkosta.

NaUrassa kilpailulupa asioista vastaa Mervi Kärnä, jasenasiaa(at)naura.fi tai 050 589 1298. Ota häneen yhteyttä jos sinulla on kysyttävää kilpailuluvista. Myös kilpailuvastaava Marja Nuuttila neuvoo tarvittaessa lupa-asioissa 050 323 6763.

NaUran vaatimukset uuden D-luvan hakemiseksi:

  • Ratsastajan täytyy käydä sääntökoulutus (Hämeen alueen koulutus on XX)
  • Lupa päivittyy maksun jälkeen Kipaan yhdessä päivässä
  • Voit ostaa luvan ennen sääntökoulutustakin mutta jäsensihteeri tarkistaa jossain vaiheessa vuotta että kaikki ovat käyneet sääntökoulutuksen

Jos sinulla oli vuonna 2018 D-lupa, niin uuden D-luvan voit ostaa suoraan verkosta. D-luvan jo omaavien tulisi osallistua sääntökoulutukseen vähintään joka toinen vuosi. Jos et ollut sääntökoulutuksessa vuonna 2018 niin sinun tulee osallistua tänä vuonna sääntökoulutukseen.

Jos sinulla on jo ollut D-lupa tai A-lupa niin A-KILPAILULUVAN voit ostaa myös suoraan verkosta. Suosituksena on että A-kilpailuluvan omaavat kävisivät myös sääntökoulutuksissa vähintään joka 3 vuosi.

E-kilpailulupa ostetaan myös suoraan verkosta. E-kilpailuluvan hankkiminen ensimmäistä kertaa edellyttää NaUran sääntökoulutuksen käymistä. Jatkossa sääntökoulutuksissa tulee käydä joka toinen vuosi.