Tapahtumat

Tampereen hevosmessut La 4.4.2020 www.hevosmessut.fi

Lähtö Villähteen ABC:ltä klo 6.45, lähtö Pirkkahallilta n klo 16.00
Muut pysähdyspaikat, Lahden matkakeskus, pysäkki C (noin klo 7.00) ja Hämeenkoski Koskikartano (noin klo 7.20).

Ilmoittaudu lomakkeella ja maksa matka 23.3.2020 mennessä seuran tilille. Ilmoittauminen on sitova joten, jos olet alaikäinen, kysy ensin kotoa lupa!

Tilinumero FI06 5610 4140 0335 34
NaUran jäseniltä matka ja lippu maksaa 22€, muut kuin NaUran jäsenet hommaavat itse liput ja heiltä pelkkä bussimatka maksaa 22€. Etukäteen itse lipun hankkineilta NaUralaisilta matka maksaa 12€. Kannatusjäsenten matka ja lippu maksaa saman 22€. Jäsenmaksu tulee olla maksettuna ennen matkaa ja ruksaa ilmoittautumiseen, että olet kannatusjäsen. Tämä siksi, jotta osaamme tilata sinulle normaalin lipun eikä SRLn jäsenyyteen perustuvaa alennuslippua.

HUOM!! jotta saat lipun NaUralais hintaan pitää sinulla olla jäsenmaksu maksettuna 15.3. mennessä. Lipun ja matkan hinta perustuu SRL:n alennukseen jonka saa vain jäsenmaksunsa maksanut. Jäsenkortti tulee olla mukana messuilla lippua näyttettäessä sisäänpääsyssä. 

Mikäli alle 15-vuotiaan huoltaja ei lähde mukaan, tulee huoltajalta olla suostumus ja lomakkeelle täyttää huoltajan nimi ja puhelinnumero.

Tiedustelut: ella.eranen(at)phnet.fi

HUOM! Annan suostumukseni (ruksaamalla vaihtoehdon kyllä lomakkeen lopussa) käyttää alla ilmoittamiani yhteystietojani seuran ja minun väliseen yhteydenpitoon koskien tätä tapahtumaa. Tietosuojaseloste löytyy täältä.

 

Ilmoittaudu Tampereen hevosmessujen bussimatkalle La 4.4.2020

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.