Vuoden 2021 Jäsenmaksuasiaa

28.12.2020

Lisätietoa SRL:stä koskien vuoden 2021 jäsenmaksulaskuja

 1. Jäsenmaksulaskun voi 5. - 10.1.2021 maksaa suoraan jäsenhuoneessa

  Vuoden ensimmäinen liiton tekemä laskutusajo tehdään 4. tai 5.1. Jäsenillä on mahdollisuus tämän jälkeen mennä maksamaan laskunsa jäsenhuoneen kautta, jolloin seura säästää rahaa postituskulujen osalta.
  - 11.1. aineisto pullautetaan postitettavaksi niiltä osin, joiden laskut ovat edelleen maksamatta – suurin osa, siis.
  - Laskujen eräpäivä tulee olemaan n. 25.1. eli niihin laitetaan yksi ylimääräinen viikko edellä kuvatun prosessin takia.

  Kunhan jäsenhuone saa vuosien varrella enemmän jalansijaa ja jäsenenne löytävät sinne tiensä, saamme siitä monia hyötyjä jo ihan tuon iPostimaksulaskun suhteen. Nythän maksamme Postille vuosittain yli 50.000 euroa kirjeiden käsittelystä ja seurat maksavat siitä oman lähetyksensä osuuden. Kannattaa siis senkin takia kannustaa jäseniä kirjautumaan jäsenhuoneeseen ja hoitamaan lasku sitä kautta.
   
 2. Kuluvan vuoden 2020 jäsenkortti kannattaa säästää

  Koska muovikortit jäävät nyt historiaan, jäsenet pystyvät hyödyntämään bensaetua tänä vuonna tulleella kortilla vielä ensi vuonnakin. Mikäli kortti on kadonnut tai sitä ei ole koskaan tullut (esim. hävinnyt postissa), he pystyvät tilaamaan erillisen bensakortin myös suoraan huoltamoketjulta (St. 1 / Shell). Myös huoltamoketju on pikkuhiljaa siirtymässä digitaalisiin ratkaisuihin ja tiedotamme niistä sitten kun tiedämme enemmän.
   
 3. Vakuutusyhtiömme vaihtuu LähiTapiolasta Pohjola Vakuutus Oy:ksi
  Muutoksen myötä myös seurajäsenen jäsenmaksuun sisältyvä vakuutusturva ja muidenkin ryhmien vakuutukset muuttuvat. Päivitämme tiedot liiton nettisivuille vielä ennen vuodenvaihdetta, heti kun tarvittavat materiaalit on saatu kasaan. Pahoittelut hitaasta tiedotuksesta ja kiitos kärsivällisyydestänne!