Henkilötietojen käsittely NaUrassa

EU:n tietosuoja-asetus, joka astuu voimaan 25.5.2018, velvoittaa seuraa erikseen kysymään jäseneltä luvan rekisterissä jo entisestään olevien sähköpostiosoitteiden ja puhelinnumeroiden käyttöön, jotta voimme jatkossakin toimittaa jäsenelle esim. jäsentiedotteita, tapahtumatiedotteita, -ilmoittautumisia ja tietoa retkistä. Ilmoita tällä lomakkeella kyseiset yhteystietosi, mikäli annat Nastolan Urheiluratsastajat ry:lle luvan käyttää näitä tietojasi seuran ja sinun väliseen yhteydenpitoon, mm. tapahtumatiedottamiseen ja retkiin liittyen. Mikäli yhteystietosi muuttuvat, muistathan toimittaa päivittyneet yhteystietosi esim. tällä lomakkeella tai suoraan seuran jäsensihteerille.

 

Suostumuksen antamiseen on 2 vaihtoehtoista tapaa.

1. Jäsensihteeri laittaa kaikille sähköpostiosoitteensa aikaisemmin NaUran jäsenrekisteriin ilmoittaneille tästä sähköpostiviestin johon vastaamalla kyllä annat luvan meiliosoitteesi ja puhelinnumerosi säilyttämiseen jäsenrekisterissämme.

2. Tai voit tehdä saman täyttämällä alla olevan lomakkeen ja lähettämällä sen. Tällöin saat ilmoittamaasi meiliin viestin johon riittää että vastaat kyllä ja lähetät takaisin jäsensihteerille.

 

Annan suostumukseni käyttää alla ilmoittamiani yhteystietojani seuran ja minun väliseen yhteydenpitoon, mm. tapahtumailmoittautumiset, retket ja kilpailut.

HUOM! Alle 16 vuotiaan puolesta suostumuksen antaa hänen huoltajansa joten laita sähköpostiksi huoltajasi sähköpostiosoite.