Mikä on green card

Green cardista voit lukea lisää SRL:n sivuilta täältä. Perusversion lisäksi on myös GreenCard Plus josta myös lisätietoa edellisestä linkistä.

SRL:n hyväksymät ratsastuskoulut ja harrastetallit kuuluvat nk. Green Card -ohjelmaan. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikilla niissä säännöllisesti ratsastavilla asiakkailla tulee olla joko SRL:n ratsastusseuran jäsenyys tai Green Card -kortti. Säännöllinen harrastaja ratsastaa vähintään 3 kertaa kuukaudessa. Green Card on tarkoitettu henkilöille, jotka ratsastavat liiton jäsentalleissa eivätkä kuulu ratsastusseuraan. Mikäli et ole liiton jäsentallin vakioasiakas, mutta haluat edullisen vakuutuksen liiton kautta, suosittelemme liittymistä SRL:n alaiseen ratsastusseuraan.

Green Card -varmuuden vuoksi
Green Cardilla varmistetaan kaikkien Suomen Ratsastajainliiton hyväksymissä ja valvomissa ratsastuskouluissa ja harrastetalleissa ratsastavien vakuutusturva ratsastusharrastukseen liittyen. Green Cardiin kuuluu ratsastuksen urheiluvakuutus, joka on samanlainen kuin ratsastusseurajäsenyyteen kuuluva vakuutus. Tarkemmat tiedot vakuutuksen korvaussummista näet täältä.