Kisahevoset Takkulan tuntiratsastajien mestaruuksissa

8.8.2014

Annika Marjamäki - Get
Annika Marjamäki - Get
Saara Hämäläinen - Ledija
Saara Hämäläinen - Ledija
Sanna Lehtinen - Get
Sanna Lehtinen - Get

Hienosti meni Ratsastuskouluoppilaiden kisat Takkulassa 1 - 3.8.2014. Lellu ja Jetti oli niin staraa ettei niitä meinannut tuntihevosiksi tunnistaakaan.

Annika ja Jetti olivat Aikuisratsastajien koululuokassa pe 1.8. ja Jetti meinas lähteä lentoon kun kyttäs tuomaritelttaa mutta rauhoittui sitten ja Annika sai ratsastettua hienosti radan loppuun. Alku verotti tietenkin pisteitä mutta prosentit siitä huolimatta 57% ja risat.

Esteponit oli tulessa lauantain Tervetulisaisluokassa jonka estekorkeus oli 80 cm ja arvostelu A.0. Saara meni Lellulla ja Sanna Jetillä. Molemmat meni hienosti puhtaan radan ja tuomisina oli Fazer tuotekassit.

Sunnuntaina Junioreiden estefinaalissa oli estekorkeutena 90 cm ja en kyllä muista koska Lellu olis 90 rataa hypännyt näin hienosti. Mutta eipä ollut vaikeeta kun on oikea kuski. Saara ja Lellu tiputtivat harmittavasti ykkös esteen mutta liitelivät muuten kaikkien muiden yli. Ja tammalla oli korvat hörössä eikä luimussa kuten kotona. Kisahevonen se taitaa olla pohjimmiltaan!

Sannalla ja Jetillä oli kotikisoissakin mennyt jo kesällä hyvin mutta kyllä oli Jettikin niin kisahevosta että. Kuvasta näkee että esteet olis voineet olla vaikka suurempia. Pieni työtapaturma sattui kesken radan kun Jetti tuli vähän huonosti ja yleensä sellaisesta paikasta kieltää mutta nyt hyppäsikin. Sannalta meni tasapaino joten rata päättyi siihen.
 

Kaikkien ratsastukset oli niin hienoa katseltavaa ettei yhtään tarvi harmitella. Mukana joukuissa oli tietenkin Tarja koutsaamassa ja Iiris ja Tiia hevosenhoitajina sekä Paula kuskina.

Kiitos kaikille!