Jäsenetuja vuodelle 2016, jäsenmaksut, kilpailuluvat ja sääntökoulutukset

8.1.2016

Vanhoille jäsenille tulee jäsenlaskut 4.1. alkavalla viikolla. Jos et ole vielä jäsen niin täytä jäsenhakulomake täältä. Jäsenmaksut pysyivät ennallaan vuodesta 2015.

Jos tarvitset kilpailuluvan niin laita viestiä jäsensihteerille (Jenni Kemppainen ja meiliosoite jasensihteeri(a)naura.fi). SRL Hämeen lupakoulutukset on ke 17.2. Kisauraansa aloitteleville ja ma 22.2. jo kilpailleille. Molemmat koulutukset on Lahdessa Karisman Nesteellä kuten viime vuonnakin.

HUOM! katso lajikohtaiset lupaehdot lajin säännöistä koska nämä muuttuivat vuodesta 2015 (esim. esteissä 3 - 5 tason kisoissa A-lupa pitää olla hevoset alkaen 120 cm, isot ponit, suokit ja nuoret hevoset 110 cm ja pikkuponit 100 cm)

Jenni teloi jalkansa sairaalakuntoon vuoden vaihteessa ja pääsi kotiin nyt viikonloppuna joten pystyy taas hoitamaan jäsensihteerin hommia. Jos on jotain akuuttia niin Marjalle voi myös laittaa viestiä (marja.nuuttila(at)phnet.fi)

Täältä voit katsoa kaikki vuoden 2016 jäsenedut.

Tuntihevosilla tallin omissa kisoissa kisaaville on tulossa vielä erikseen sääntö ja kisakoulutusta omalla tallilla. Lisäksi tulossa hevosen hoito ennen ja jälkeen kisojen.