Infoa tuntihevosilla kisaamisesta

15.4.2016

Hei

alla vielä muistutukseksi perusperiaatteet jos haluaa kisata tuntihevosilla. Tämä kaikki löytyy tuolta Kilpailu-sivun alta ja käydään läpi aina vuosittain kisakoulutuksessa.

Tallin turvallisuus on ensi kädessä omistajan vastuulla joten Anu katsoo koska kisaaminen ja millä hevosella on turvallista niin hevoselle kuin ratsastajallekin. Tuntihevoset ovat erilaisia kisoissa ja osa kuumuu kisatilanteissa ihan eri malliin kuin normi tunneilla. Vapun kisoihin on nyt paljon halukkaita (joka on hieno juttu) mutta kaikille ei välttämättä nyt näihin kisoihin löydy sitä omaa mieluista kisaratsua. Kisoja tulee kesän mittaa lisää jos nyt ei sopivaa kisakumppania löydykään. Merkatkaa hevostoivelistaan aina myös jos ette halua mennä muulla kuin sillä yhdellä toivomallanne hevosella. Näin Anun ei tarvi miettiä teille korvaavaa hevosta.

Muistattehan että kisaaminen velvoittaa myös aina radanrakentamiseen sekä talkoiluun!

t. Kilpailuvastaava / MarjaRatsutalli Uusmattilan hevosilla kilpailevat:

Säännöllisesti tunneilla ratsastavat henkilöt, jotka omaavat kilpailemiseen riittävät hevosmies- ja ratsastustaidot, voivat kysyä lupaa Anulta osallistua kilpailuihin ratsastuskoulun hevosella.

Seuran jäseneltä kilpaileminen edellyttää osallistumista myös kilpailujen järjestämiseen! Toimihenkilötehtävät jokainen merkkaa talkookorttiinsa ja kortit käydään läpi syksyllä kisakauden jälkeen. Hallitus päättää erikseen talkoopalkitsemisesta.

Ratsastajat myös rakentavat aina radan itse.

Lähtömaksut
Ilmoitetaan kilpailukutsussa (yleensä 10 - 20 euroa)

Uusmattilan ratsutallin hevosen vuokra kisoihin
NaUran jäsenille: 10 e
Ei-jäsenille/ muille: 12 e

Ilmoittautumiset:
- Uusmattilan ratsutallin hevosilla kilpailevien on aina kysyttävä ratsastuksenopettajilta lupa luokkaan ja hevoseen ennen hevostoivelistaan merkkaamista. Ensin ilmoittaudutaan hevostoivelistaan jonka mukaa Anu jakaa hevoset. Vasta tämän jälkeen ilmoittaudutaan Kipaan.