LÄHTÖLISTAT koulumerkkisuoritukset ma 17.4 klo 11.00 alk.

15.4.2017

Kisat alkaa klo 11.00 A-merkin kouluohjelmalla ja viimeiseksi ratsastetaan Perumerkin kouluohjelma. Kilpailut ratsastetaan maneesissa. Verryttelyt tapahtuvat ryhmissä maneesissa ja jokaiselle verryttelyryhmälle on varattu 20 min (perusmerkissä 15 min) aikaa. Sään salliessa voi myös ulkokentällä verrytellä. Muista kävelyttää hevosesi valmiiksi ennen verryttelyn alkua.

Aikuismerkiki verryttelee yhdessä C-merkin ensimmäisen ryhmän kanssa. Luokkien alkamisajat voivat hieman muuttua jos edellisessä luokassa menee kauemmin aikaa koska kaikilla on tasapuolinen verryttelyaika.

Perusmerkissä Poni menee 2 rataa joten 2 ensimmäistä ratsukkoa verryttelee ja suorittaa ratansa jonka jälkeen 2 viimeistä ratsukkoa verryttelee ja suorittaa ratansa. Perusmerkissä rataa suorittavan ratsukon lisäksi on maneesissa myös toinen ratsukko.

Jos lähtölistoissa on jotain korjattavaa tai kysyttävää niin Marjan nro on 050323 6763 ja meili marja.nuuttila(at)phnet.fi. Ainakin Emma Kotilaiselle oli merkattu vaihtoehtoiset hevoset (Herkku/ Kaapo). Laitoin sulle Kaapon mutta vaihdetaan jos menetkin Herkulla.

MAKSUISTA

Varaathan mielellään tasarahan ja huomioi että jos menet ratsastuskoulun hevosella niin hevosen vuokra rahastetaan sinulta kansliassa (NaUran jäseniltä vuokra on 10 e ja muilta 12 euroa). Ilmoittautumis- ja lähtömaksu ovat yhteensä 15 e ja tähän hevosen vuokra 10 e niin varaa rahaa 25 euroa.

HUOM!

Merkkisuoritukset ovat seurakohtaisia ja nauran kisoissa merkin saavat ainoastaan NaUran jäsenet. Muiden seurojen jäsenten tulee ilmoittaa suorituksensa oman seuransa jäsensihteerille. Perusmerkissä ja Aikuismerkissä ei ole erillistä esteosuutta joten jos kouluradan tulos on vähintään 50% niin saat merkin suoraan kansliasta Ellalta kun haet tulospaperiasi.

Erillistä palkintojenjakoa ei ole vaan kun olet hoitanut hevosesi pois niin saat tulospöytäkirjan kansliasta ja kaikki vähintään 50% tuloksen saaneet palkitaan ruusukkeilla. Nämä ruusukkeet saat myös kansliasta Ellalta.

Tallissa sinua auttavat tarvittaessa Jukka ja Marja.

MUKAVAA KISAA!

Liitteet