Hallituksen kokouksen päätöksiä

21.1.2018

HIHS 2017
HIHS 2017

Hallitus kokoontui tänään ja monenlaista toimintaa on tulossa tällekin vuodelle.

- 17.3. klo 16 - 18.00 Ratsastajan lihashuolto ja kehonhallinta, Hanna Heinonen pitää, tunnin luento (kerhohuoneella) ja sen jälkeen käytännön treeniä, hinta NaUralaisille 15 e, muille 20 e. Kurssille mahtuu 20 henkilöä. Hanna on fysioterapeutti ja PhysioPilatesohjaaja 

- 17.3. klo 15 Sääntömääräinen kevätkokous Kerhohuoneella

- 18.3. klo 16.30 on kisainfo ja kilpailijoiden sääntökoulutus (ilmainen, Marja Nuuttila pitää)

-  8.4.Tampereen Hevosmessut ja päätettiin mennä vaihteeksi sunnuntaina koska silloin on Henri Ruosteen kouluratsastusklinikka.

- Kisapäivät löytyy nettisivuilta kilpailuja kohdasta ja Vapun estekisoissa päätettiin pitää taitoarvostelu

- Tulossa myös harjoituskisat keppariratsukoille keväällä, päivä on vielä auki ja mennään säätilan mukaan, paikkana on Jennin kotikenttä Villähteellä

- 11 tai 12.8. on suunnitelmissa Keppari/kesätapahtuma tallilla viime vuoden tapaan, puffaa ja kirpputoria unohtamatta

- Maastakäsittelykurssia oli toivottu ja se suunniteltiin järjestettäväksi alkusyksystä, ajatuksella luento + käytäntöä, Marja kysyy Minna Tallbergia pitämään ja samalla selvitellään ajankohtaa ja sisältöä. 

- Ohjasajoa oli myös toivottu mutta siitä todettiin että vastaavia kursseja on Lahden alueella useita. Jos joku innostuu järjestämään niin seuran puolesta ok mutta tässä vaiheessa todettiin että keskitytään maastakäsittelykurssin järjestämiseen.

- syksyllä tietenkin vielä HIHS ja Simo Simulaattori

Nettisivuille on tulossa ensi viikolla seurakysely johon toivotaan runsasta palautetta seuratoiminnasta. Vastaukset on nimettömiä ja palautetta oli tarkoitus käydä läpi kevätkokouksessa.