Lähtölistat 2.4. merkkisuorituskisat

31.3.2018

B-merkki alkaa klo 10.00, luokan kisaajat voivat aloittaa verryttelyn aikaisintaan klo 9.00.

Heti B-merkin suoritusten jälkeen alkaa Aikuismerkin verryttely. Verryttelyn kesto on 30 min ja tässä samassa verryttelyryhmässä verryttelee C-merkin 1. ratsukko (Milla Hämäläinen - Misspell). Milla ratsastaa suoraan Aikuismerkin suoritusten jälkeen.

Millan jälkeen alkaa C-merkin 1. ryhmän verryttely, kesto saman 30 min ja siinä ryhmässä verryttelee myös Perusmerkin ainoa ratsukko Sara Kemppainen - Kikas. Verryttelyn jälkeen ensimmäisenä starttaa Sara ja sen jälkeen C-merkin toinen ratsukko Iida ja Herkku. Iida ja Herkku ovat Saran suorituksen ajan maneesissa jotta Saran hevonen ei ole yksin.

Tämä ryhmien säätö johtuu siitä että Kikas menee perättäisissä luokissa. Lähtöjä ei ole paljoa joten aikataulu on joustava ja katsotaan sää mukaan kävelytetäänkö hevosia ulkona selästä vai maasta käsin.

Lähtömaksu on 20 e ja hevosen vuokra Anulle 10 e. Hevosen vuokra maksetaan myös kansliaan. Perusmerkin ja Aikuismerkin ratsastajat saavat merkit kansliasta jos ratsukon tulos on vähintään 50%. Muiden merkkien suorittajien tulee hypätä vielä ko. merkkiin kuuluva esterata ja vasta tämän jälkeen saa merkin.

Tallissa kisaajia auttaa Jukka ja tuomarina toimii Hanna Lipiäinen.

Lisätietoja Marjalta, 050 323 6763, marja(at)mnuuttila.fi

Tervetuloa kisoihin, puffa palvelee myös kisojen ajan!

Liitteet