Ratsastajan ryhti ja biomekaniikka 4 ja 5.5. päivitetty ajankohta

20.3.2019

Hanna on lupautunut pitämään Ryhtianalyysin 4.5 klo 10-16. Paikka Uusmattilan talli kerhohuone. - Yhteensä 9 paikkaa 30min/hlö - Hinta 25€/hlö/ Nauran jäsenet/ muut 30 €/hlö.

Su 5.5 Istunta analyysi hevosella klo 10-14.Paikka: Heinosten Ratsutila Pitkätie 277 -paikkoja 6 henkilölle 30 min/hlö - Hinta 35€/hlö/ Nauran jäsenet/ muut 40€ /hlö Huom!!Istunta analyysiin esisijalla ryhtianalyysissa käyneet. Jos jollekkin ei juuri nämä päivät käy niin voi sopia ajoista suoraan  Hannan kanssa.

Ratsastajan ryhti ja biomekaniikka on nyt mediassa ollut pinnalla useasti sillä moni ratsastaja kärsii selkävaivoista ja myös hevonen saattaa kärsiä selkävaivoista kun ratsastajan puutteellinen kehonhallinta estää hevosen vapaan liikkeen. Ratsastajan hyvä ryhti ja sen hallinta onkin istunnan keskiössä eikä ryhti parane vain nojaamalla taaksepäin kuten ehkä jotkut valmentajat edelleen välillä neuvovat.  

Hannalla on yli 20 vuoden ratsastustausta. Hän erikoistunut Tuki- ja liikuntaelin vaivojen fysioterapiaan sekä kehonhallinnan ja toiminnallisuuteen sekä opettanut näitä yli 10 vuotta. 

Hinta: Ryhti analyysi 30 min 25€/hlö Istunta analyysi hevosen selässä 30 min 35€/hlö (Nauran jäsenille). Muut kuin NaUran jäsenet ovat myös tervetulleita ja hinta on silloin 5 e kalliimpi.

Ilmoittautumiset suoraan Hannalle, Hannan yhteystiedot

Hanna Heinonen Fysioterapeutti ja PhysioPilates ohjaaja Fysio Move Nastola www.fysiomove.fi