Uusi Kipa tuli käyttöön 1.1.2020

2.1.2020

Vuosi vaihtui ja vanha Kipa jäi historiaan. Kaikki vuoden 2020 kilpailut löytyvät jatkossa uudesta Kipasta ns. Kipa 2:sta. Löydät uuden kipan täältä ja mm. hevosen vuosimaksu maksetaan uudessa kipassa.

Tässä ohjevideo miten pääset rekisteröitymään uuteen Kipaan. Kun avaat videon niin klikkaa oikeasta alareunasta ja valitse kieleksi suomi niin saat tekstin ja puheen suomeksi. Oletuksena kielenä on englanti. Kaikki ohjevideot löytyy myös ilman kirjautumista.

Lisää ohjevideoita löytyy Kipan pääsivulta valikosta Apua. Ja esim. tässä linkissä on ohje hevosen vuosimaksun maksamiseen.

Kilpailulisenssi ostetaan edelleen lisenssikaupasta eli täältä

Vanha Kipa sulkeutuu 13.1. ja maksuhistoriaa ei enää sen jälkeen saa mistään. Joten jos tarvit veroilmoitusta tms. varten maksusi niin ota ne nyt vanhasta Kipasta. Rankingit ja kilpailuhistoria siirretään toukokuun vaiheilla uuteen Kipaan joten nekin ovat pois käytöstä muutaman kuukauden.

NaUra järjestää vielä erikseen Kipan esittelyn Kerhohuoneella helmikuun alussa. Tarkempi ajankohta tulee ensi vkolla. Eli nyt ei ole vielä kiire tehdä mitään ellet ole just osallistumassa kilpailuihin. Esim. hevosen vuosimaksu pitäisi päivittyä samantien kun sen maksaa.

Lisätietoja Marjalta
marja(at)mnuuttila.fi tai 050323 6763