Seuran 30 vuotisjuhlavuoden suunnittelu meneillään

21.11.2023

NaUra täyttää 30 vuotta 14.2.2024 ja juhlavuoden ideointipalaveri pidettiin pe 17.11. kerhohuoneella. Mukana oli aktiivinen ja innokas porukka ja ideat lentelivät.  Jos et päässyt tuonne palaveriin niin ei hätää, jatkoa seuraa ja mukaan pääsee kaikki halukkaat. Listaan tähän alle mitä kaikkea asioita lenteli kun näistä varmaan tallilla viriää puhetta. Sattariin on myös ilmestynyt postilaatikko johon voi kirjoitella vielä ideoita ja ajatuksia juhlavuoden tapahtumiksi.

t. Marja / marja(at)mnuuttila.fi tai 050 3236763

Alla listattuna ajatuksia ja osa näistä on jo menossa toteutukseen. Näistä kaikista tiedotetaan vielä erikseen kun speksit selviää ja perustellaan työryhmiä joihin kaikki ovat tervetulleita. Tämä siis vaan etukäteisinfoa :)

- sattarin pöydällä idealaatikko / Rauni hoitanut
- Hööks seurailta sovittu 19.1.2024 klo 18 / Jenni Moisander (avoin NaUralaisille ja alennusta 20% ostoista)
- Hyvä kiertämään ajatuksella perustettu verenluovutusryhmä, eli kun käyt SPR:n verenluovutuksessa niin mainitse Nastolan Urheiluratsastajat, tämä siis voimassa koko vuoden 2024 / Ninnu Lahtela
- Tutustuminen ravitallin toimintaan
Tulossa lisäksi:
- seuravaatetilaus, Hevosmessumatka, maalaustalkoot, historiikki, hevosenhoitokurssia, kisaviikonloppu, äitien ja isien tutustuttaminen hevosiin, keppareita, kesäjuhlat/olympialaiset, 30v. iltagaala, ystävänpäivätapahtuma 14.2.  jne.